Сливова Ракия Отлежала Зарич Кралица, 700 мл.

54.00 лв.

8 продадени последните 9 часа
Побързай! Вече 3 човека добавиха този продукт в своята пазарска количка.

Тип: Сингъл малц
Дестилерия: Destilerija Zaric
Количество: 0,700 мл.
Алкохол %: 40 %

+
  Доставка до: апр. 21 – апр. 23
  ... човека разглеждат този продукт

Сливова ракия Кралица на дестилерия Зарич е модерен прочит на този смятан от мнозина за най-елитен плодов алкохол. Напомняща стилово най-добрите френски коняци, Кралица е ориентирана към младата публика. Произведена е с особено внимание от най-добрите сортове сливи, подходящи за производството на сливова ракия и отлежава в дъбови бъчви в продължение на четири години. Подобно на всички останали ракии Зарич, Кралица се произвежда с изключително модерно оборудване при строго контролирани условия и влагане на завидни ноу-хау и професионализъм.

Богатият аромат на Кралица е доминиран от сушена слива, портокалови кори и банан, следвани от сладки дъбови, медени и акациеви нюанси, както и ядки. Впечатляващо е развитието в чашата, което тази елитна сливова ракия демонстрира – с времето ароматът става все по-комплексен и ядков. Подобно на коняк, вкусът се отличава с осезаема сладост. Финалът е дъбов и минерален.

Зарич Кралица може да бъде сервирана еднакво добре като коняк (в леко затоплени чаши), ракия и дори като водка (в изстудени чаши). Съчетава се чудесно с пушени шунки, богати салати (напр. руска), зеленчуци на скара, както и с ядки (бадеми, орехи).

Сливова ракия Зарич Кралица e носител на:

Златен медал от Spirits Selection 2018

Златен медал от Spirits Selection 2019

Затвори Количка
Затвори Любими
Close Разгледани
Затвори
Категория